×

Εγγραφή

Πληροφορίες Προφίλ

Στοιχεία Σύνδεσης

ή σύνδεση

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Εκτέλεση παραγγελίας

Παρακάτω υπάρχει η λίστα με τις μεθόδους μέσω των οποίων μπορεί να δεχτεί το Artistico και το e-artistico.gr τις παραγγελίες σας. Επιλέξτε τον τρόπο παραγγελίας που σας εξυπηρετεί καλύτερα από τους παρακάτω.

 • Παραγγελία από την ιστοσελίδα μας

  ♦ Βρίσκεστε στη σελίδα από το προϊόν το οποίο επιθυμείτε να παραγγείλετε και πατάτε Αγορά.
  ♦ Το σύστημα σας οδηγεί στο καλάθι αγορών σας. Άν θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές σας επιλέγετε Συνέχεια αγορών κάτω από τη λίστα των προϊόντων και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για όλα τα προϊόντα που θέλετε.
  ♦ Άν έχετε τελειώσει με τις αγορές σας και έχετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι το εισάγετε στο πεδίο Κωδικοί έκπτωσης και πατάτε Εφαρμογή κουπονιού.
  ♦ Έχοντας τελειώσει με αυτή τη διαδικασία επιλέγετε το κουμπί Συνέχεια στην ολοκλήρωση αγορών που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.
  ♦ Στην επόμενη σελίδα σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε την εγγραφή σας στη σελίδα μας αν δεν είστε ήδη μέλη, να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας άν δεν έχετε ήδη συνδεθεί ή να κάνετε την παραγγελία σας ώς επισκέπτης. Συνιστούμε να έχετε λογαριασμό στη σελίδα. Για να προχωρήσετε με την παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους 3 τρόπους απόδοσης στοιχείων.
  ♦ Στην πρώτη σας παραγγελία θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία και κάποια όσον αφορά την αποστολή των προϊόντων. Συμπληρώστε τις φόρμες αναλόγως.
  ♦ Στις μεθόδους αποστολής επιλέγετε αν θα κάνετε εσείς την παραλαβή από το κατάστημα ή αν θα σας αποσταλλούν τα προϊόντα με courier στον τόπο σας.
  ♦ Στις μεθόδους πληρωμής επιλέγετε πώς θα πληρώσετε για τα προϊόντα σας.
  ♦ Τέλος σας εμφανίζεται μια περιγραφή της παραγγελίας σας με το σύνολο του κόστους και επιλέγετε Ολοκλήρωση παραγγελίας για να μας αποστελεί.
  ♦ Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από το Artistico με την περιγραφή της παραγγελίας σας. Επίσης μόλις η παραγγελία σας δρομολογηθεί (είτε αποσταλλεί είτε είναι έτοιμη προς παραλαβή) θα ενημερωθείτε πάλι με ηλεκτρονικό μήνυμα.

 • Απ' ευθείας αγορά από το κατάστημα

  Μπορείτε να περάσετε από τo κατάστημά μας να δείτε την έκθεση από κοντά και να διαλέξετε το κοστούμι που επιθυμείτε, να το δοκιμάσετε και να προχωρήσετε με την αγορά ή ενοικίασή του. Το κατάστημά μας λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 17:00. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

 • Παραγγελία μέσω τηλεφώνου

  Έχοντας τον κωδικό του προϊόντος το οποίο επιθυμείτε να παραγγείλετε μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας τηλεφωνικά στο 210 9732290. Τον κωδικό προϊόντος μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του κάθε προϊόντος μέσα από την ιστοσελίδα μας.