Κοστούμια Παραγγελίας

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ ΣΤO ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ  ΜΕΤΡΑ

Στο ARTISTICO μπορείς να φτιάξεις το επόμενο σου φόρεμα και να είσαι βέβαιη για το αποτέλεσμα με 2 διαφορετικούς τρόπους.


 

...είτε με Ραντεβού και Επίσκεψη στο Κατάστημα

ATELIER ARTISTICO - ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΙΔΕΕΣ - ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το ARTISTICO είναι ένας παράδεισος ιδεών. Μέσα από μία όαση διαφορετικών χορευτικών κοστουμιών και θεμάτων, από ένα καταιγισμό χρωμάτων, από ένα συνδυασμό υφασμάτων και διαφορετικών υλικών μπορεί να βοηθηθείτε να δείτε τί σας πάει ή ακόμα και να βρείτε ένα διαφορετικό δικό σας στυλ που δεν είχατε φανταστεί ή τολμήσει ακόμα να δοκιμάσετε.

Ενδεχομένως όμως να έχετε στο μυαλό σας κάτι πολύ συγκεκριμένο και να είστε σίγουρες για αυτό που θέλετε. Σε κάθε περίπτωση…

XΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

Η κατασκευή του αγαπημένου σας φορέματος πρέπει και μπορεί να είναι ευχάριστη και διασκεδαστική. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε ούτε έχετε κάποιο λόγο για να ανησυχείτε γιατί στο τέλος θα πάρετε αυτό που έχετε ζητήσει ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες σας. Αναθέστε άφοβα στο ARTISTICO το επόμενο σας ρούχο και εμπιστευτείτε τη μαρτυρία των πολλών.

Και όλα αυτά ξεκούραστα, χωρίς πολλές ή άσκοπες πρόβες και με όλα τα υλικά, πολλά εκ των οποίων πλέον είναι προδιαγραφών και κατασκευής ARTISTICO, και τα υφάσματα διαθέσιμα χωρίς  να  χρειαστεί να τα αναζητήσετε εσείς χάνοντας έτσι τον χρόνο σας ,πολλές φορές μάλιστα και χωρίς αποτέλεσμα .Κατά αυτό το τρόπο  όλα μπορείτε να τα δείτε ζωντανά να τα αγγίξετε να τα χαρείτε  και να τα συνδυάσουμε με την  ιδέα σας κάνοντας ακόμα πιο σίγουρο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ

Τίποτα από τα παραπάνω όμως δεν θα μπορούσε να ήταν αρκετό, γιατί όσο και αν επενδύαμε στην τεχνολογία, στον εξοπλισμό, και στα άριστα υλικά θα ήταν πολύ λίγο αν δεν υπήρχε μία συσσωρευμένη εμπειρία ετών και μια διάθεση για συνεχή εξέλιξη και εκμάθηση.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα παραπάνω φτιάχνουμε κοστούμια ειδικών προδιαγραφών, άρτια κατασκευασμένα για το Χορό, με αποτέλεσμα να έχουμε χορευτές χαρούμενους και χωρίς ανασφάλειες όσον αφορά την ένδυση τους ακούγοντας όλο και πιο συχνά…

"ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ"

Σήμερα λοιπόν είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι όταν ακούμε ότι τα ρούχα μας, τα ρούχα ARTISTICO, δεν διακρίνονται μόνο από τις φίρμες μας αλλά και από απόσταση.


 

...είτε με Ηλεκτρονική επικοινωνία για τους εκτός Αθηνών η Ελλάδας χορευτές

ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ποτέ η κατασκευή ενός κοστουμιού ή φορέματος δεν ήταν τόσο εύκολη, πολύ απλά γιατί η απόσταση δεν είναι πρόβλημα για εμάς. Αν είστε μακριά και δεν μπορείτε να μας επισκεφτείτε τότε:

Ελάτε σε επαφή με το σχεδιαστήριο του ARTISTICO προκειμένου να καταλάβουμε τι είναι αυτό που θέλετε να φτιάξετε έχοντας μία πρώτη εικόνα του τι χρειάζεστε.

Σχετικά με το θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@e-artistico.gr ή στο τηλέφωνο 210 9732290.

 

Συμπληρώστε την έτοιμη φόρμα μέτρων για να έχουμε τις διαστάσεις σας πατώντας εδώ. Η πρόσβαση στη φόρμα μέτρων είναι διαθέσιμη μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες του καταστήματος. Αυτό θα χρειαστεί όχι μόνο για τη σωστή κατασκευή του φορέματος στα μέτρα σας αλλά γιατί έτσι έχοντας εικόνα του σώματος σας από τα μέτρα σας θα μπορούμε να καταλάβουμε και τι θα πρέπει να επιδιώξετε η πιθανόν να αποφύγετε.

Σε κάθε περίπτωση το σχεδιαστήριο μας θα σας καθοδηγεί βήμα βήμα κάνοντας την διαδικασία εύκολη ευχάριστη και χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείτε για τίποτα.

Ταξινόμηση ανά