1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΩΝ

Για να ολοκληρώσετε επιτυχώς τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.e-artistico.gr) εφόσον έχετε επιλέξει το προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε καθώς επίσης και το μέγεθος αλλά και το χρώμα, σε περίπτωση που το κοστούμι έρχεται σε περισσότερα από ένα μεγέθη ή χρώματα πρέπει αρχικά να το προσθέσετε στο καλάθι σας.

Ανοίγοντας το καλάθι για να προχωρήσετε με την παραγγελία σας θα δείτε το προϊόν που έχετε επιλέξει,  όπου έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τεμάχια (αν υπάρχει η δυνατότητα από θέμα αποθήκης) καθώς επίσης και να εισάγετε τον κωδικό από κουπόνι (σε περίπτωση που έχετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι).

Πατώντας στο κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» η πλατφόρμα σας οδηγεί στην είσοδο μελών όπου μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό ή να προχωρήστε με τις αγορές σας ως επισκέπτης. Για ευκολία σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων αγορών σας προτείνουμε να ανοίξετε έναν δωρεάν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας ώστε να μπορούν να αποθηκευτούν τα στοιχεία αποστολής και χρέωσης που θα δηλώσετε και να μην χρειάζεται να τα εισάγετε κάθε φορά. Επίσης αποκτώντας δωρεάν το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να δείτε και το ιστορικό των παραγγελιών σας με λεπτομέρειες.

Προχωρώντας στο επόμενο βήμα θα σας ζητηθούν τα στοιχεία χρέωσης και αποστολής. Σε περίπτωση που είναι ίδια συμπληρώνετε μόνο τα στοιχεία στη φόρμα «Διεύθυνση Χρέωσης». Σε περίπτωση που η αποστολή δεν γίνεται στα ίδια στοιχεία μπορείτε να εισάγετε εναλλακτική διεύθυνση παράδοσης στη φόρμα «Διεύθυνση Αποστολής».

Πατώντας στο κουμπί «Επόμενο Βήμα» προχωράτε στην καρτέλα τρόπων αποστολής που επιλέγετε τον τρόπο που επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία σας στο χώρο σας.

Πατώντας στο κουμπί «Επόμενο Βήμα» προχωράτε στην καρτέλα τρόπων πληρωμής που επιλέγετε πως θα εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Οι επιλογές που έχετε για την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με απευθείας χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης σας παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας σταλεί ηλεκτρονικά με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ως αιτιολογία πληρωμής και αποστείλετε μας ένα email με την απόδειξη της τραπεζικής κατάθεσης. Επίσης, σε περίπτωση μεταφοράς του ποσού από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πατώντας στο κουμπί «Επόμενο Βήμα» προχωράτε στην καρτέλα ελέγχου και ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Εδώ σας παρουσιάζεται η παραγγελία σας καθώς επίσης και το ΣΥΝΟΛΙΚΟ κόστος της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών εξόδων.

Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας θα σας δοθεί ο αριθμός παραγγελίας, ο οποίος θα σας αποσταλεί άμεσα και με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε.