1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ο Χρήστης μπορεί να εξοφλήσει τις αγορές του μέσω  του Καταστήματος χρησιμοποιώντας το καλάθι αγορών με χρέωση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του (τύπου VISA, MASTERCARD, MAESTRO, VISA ELECTRON), κατόπιν σχετικής εντολής του Κατόχου της κάρτας.

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Eurobank όπου καταχωρούνται τα στοιχεία του Χρήστη, όπως (στοιχεία κατόχου, είδος, αριθμός, ημερομηνία λήξης ισχύος, αριθμός εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της Κάρτας ).

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία που γνωστοποιεί ο Χρήστης καταχωρούνται απευθείας στην ασφαλή σελίδα της Τράπεζας και όχι στο Κατάστημα.

Η Τράπεζα  ελέγχει τα στοιχεία της Κάρτας και ενημερώνει ηλεκτρονικά, για την έγκριση ή την απόρριψη της συναλλαγής, αποστέλλοντας συγχρόνως και το μοναδικό κωδικό επιβεβαίωσης της συναλλαγής που αποδίδεται από αυτήν. Με την έγκριση της συναλλαγής ο Χρήστης ενημερώνεται με ανάλογο μήνυμα επιτυχίας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την Τράπεζα τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται.

Σημείωση: Η παραγγελία δεσμεύεται ΜΟΝΟ μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Η παραγγελία προεξοφλείτε σε  ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς του Καταστήματος και το Κατάστημα ενημερώνεται για την υποβολή της παραγγελίας με e-mail στο info@e-artistico.gr ή  τηλεφωνικά στο 210 9732290  με την απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης.

Προσοχή προτού κατατεθεί το ποσό από τον Χρήστη θα πρέπει να προηγηθεί τηλέφωνο προκειμένου να γίνει συνεννόηση για την διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης

Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Ι) Eurobank

Αρ. Λογαριασμού: 00260607080200428953

ΙΒΑΝ:         GR43 0260 6070 0000 8020 0428 953

Δικαιούχος: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΙΙ) Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού: 5042 018915 173

ΙΒΑΝ:         GR72 0172 0420 0050 4201 8915 173

Δικαιούχος: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σε περίπτωση μεταφοράς του ποσού από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν  τον πελάτη.

Σημείωση: Η παραγγελία δεσμεύεται ΜΟΝΟ μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης και την αποστολή του τραπεζικού αποκόμματος στο Κατάστημα μέσω email.

 Ο Χρήστης πρέπει να χρησιμοποιεί τον αριθμό παραγγελίας που θα του αποσταλεί ηλεκτρονικά με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, ως αιτιολογία πληρωμής και πρέπει να αποστείλει  ένα email με την απόδειξη της τραπεζικής κατάθεσης.